För barnFör ledareOm ossKontaktPressStartsidan
 
 
 

Vi vill informera om att Junis kommer byta till ett nytt medlemsregister under 2019 som heter eBas. Vi hoppas att bytet ska göra vår medlemsadministration mer lätthanterlig, för både föreningar och förbundskansliet.

Med eBas kommer föreningen att skicka ut en medlemsförfrågan till alla medlemmar efter årsskiftet. Förfrågan når er via mejl eller sms och ni kan där välja att förnya barnets medlemskap. Observera att er Junis-förening kan välja att hantera 2019 års medlemskap på annat sätt, exempelvis genom att också ta in medlemsbekräftelser på föreningsaktiviteter.

Medlemmarna är grunden för all vår verksamhet. Därför hoppas vi att många barn vill förnya sitt medlemskap så att vi på Junis kan fortsätta skapa roliga och utvecklande fritidsaktiviteter för alla barn.

Är du osäker på om er Junis-förening har mejladress eller telefonnummer till dig/ditt barn? Mejla medlem@junis.org  så ordnar vi det

Har du andra frågor? Kontakta info@junis.org eller 08-672 60 70.

 
 
   
  Junis är barnens organisation. Vi finns i hela landet och ger möjlighet till roliga och utvecklande fritidsaktiviteter där barnen själva får vara med och bestämma. Verksamheten sker i nykter miljö med engagerade och utbildade ledare.

Junis står på barnens sida. Vi arbetar för att skapa opinion och påverka beslutsfattare – både i Sverige och internationellt – för barns rätt att växa upp i en trygg och nykter miljö. All vår verksamhet vilar på grundsatserna demokrati, solidaritet och nykterhet.


Junis på Facebook  Junis på Twitter  Junis på Instagram 
  Om Junis
Att vara ledare
Junis rapport
Junis shop
Trycksaker
Lediga tjänster

Besöksadress:
Gammelgårdsvägen 38
Telefon: 08 – 672 60 70
Fax: 08 – 672 60 01
E-postadress: info@junis.org

Postadress:
IOGT-NTOs Juniorförbund
Box 12825
112 97 STOCKHOLM


Junis Integritetspolicy