För barnFör ledareOm ossKontaktPressStartsidan
 
 
 
 
 
Läser in video ...

Fixa till lokalen
En show är en uppvisning du gör för en publik och innehåller oftast sång, dans, teater och musik. En show kan du göra själv för mamma, brorsan, farmor eller katten hemma i vardagsrummet eller tillsammans med dina Juniskompisar på en stor festivalscen. I Struten och här på junis.org ger dig showartisten Malin Larsson sina bästa tips – häng med!

Scenen är platsen där du uppträder och den kan se ut på många olika sätt. Det kan vara en stor konsertscen med massor av högtalare och lampor eller en pytteliten scen hemma i ditt vardagsrum. Oavsett storlek är det en scen du står på när du har en publik framför dig.

 
   
  Junis är barnens organisation. Vi finns i hela landet och ger möjlighet till roliga och utvecklande fritidsaktiviteter där barnen själva får vara med och bestämma. Verksamheten sker i nykter miljö med engagerade och utbildade ledare.

Junis står på barnens sida. Vi arbetar för att skapa opinion och påverka beslutsfattare – både i Sverige och internationellt – för barns rätt att växa upp i en trygg och nykter miljö. All vår verksamhet vilar på grundsatserna demokrati, solidaritet och nykterhet.


Junis på Facebook  Junis på Twitter  Junis på Instagram 
  Om Junis
Att vara ledare
Junis rapport
Junis shop
Trycksaker
Lediga tjänster

Besöksadress:
Gammelgårdsvägen 38
Telefon: 08 – 672 60 70
Fax: 08 – 672 60 01
E-postadress: info@junis.org

Postadress:
IOGT-NTOs Juniorförbund
Box 12825
112 97 STOCKHOLM


Junis Integritetspolicy