För barnFör ledareOm ossKontaktPressStartsidan
 
 
 
 

Nu har Struten 6-18 landat i din brevlåda och här på Juniswebben. I tidningen möter du Clara Henry som tycker att feminism är för alla och Melika Zakariae som gillar att fler och fler tjejer spelar datorspel. I Junis-föreningen Skatås blir det gaming tillsammans. Juniorreportrarna tipsar om bästa kojbygget – mys i jul!

I Struten är det också mycket om julen, allt från pyssel och aktiviteter som gör jullovet roligt till vuxna som dricker för mycket alkohol som gör jullovet till blä. I Struten dessutom utlottning, tävling, kryss, serier, knep och knåp och boktips.


Lästips!

Gaming tillsammans

Både programmering och spel i Junis-föreningen Skatås.

Läs mer

Clara peppar alla!

Feminism är inte bara för tjejer.

Läs mer

       

 

 

 

 

 Läs senaste numret av Struten!

Klicka på tidningen för att läsa den!


 
 
   
  Junis är barnens organisation. Vi finns i hela landet och ger möjlighet till roliga och utvecklande fritidsaktiviteter där barnen själva får vara med och bestämma. Verksamheten sker i nykter miljö med engagerade och utbildade ledare.

Junis står på barnens sida. Vi arbetar för att skapa opinion och påverka beslutsfattare – både i Sverige och internationellt – för barns rätt att växa upp i en trygg och nykter miljö. All vår verksamhet vilar på grundsatserna demokrati, solidaritet och nykterhet.


Junis på Facebook  Junis på Twitter  Junis på Instagram 
  Om Junis
Att vara ledare
Junis rapport
Junis shop
Trycksaker
Lediga tjänster

Besöksadress:
Gammelgårdsvägen 38
Telefon: 08 – 672 60 70
Fax: 08 – 672 60 01
E-postadress: info@junis.org

Postadress:
IOGT-NTOs Juniorförbund
Box 12825
112 97 STOCKHOLM


Junis Integritetspolicy