För barnFör ledareOm ossKontaktPressStartsidan
 
 
 
 

Nu har Struten 2-18 ramlat ner i din brevlåda och in här på Juniswebben. I tidningen får du följa med till Söderhamn i Sverige och Colombo i Sri Lanka där barnen ställer politiker mot väggen och är med och påverkar. Juniorreportrarna har fika-tema och bjuder på allt från chipsmackor och kakrecept till fikapaus med Gustaf från Go Royal, du vet musikgruppen med låten Swedish Fika.

Juniorreportrarna kopplar av och loggar ur och tipsar om skärmfria grejer att göra. Om du teknikpausar och skickar ditt tävlingssvar på papper med vanlig post är du garanterad vinst! Nya juniorreportrar presenteras och Elias har skrivit krönikan som du kan läsa här. Dessutom extra många utlottningar, kryss, serier, kluringar, pyssel, boktips och tävling!


Lästips!

Oväntad fikakombo

Tacoboll, glass på macka eller chipssmörgås – vad blir din nya favorit?

Läs mer

Hon fick hela byn rökfri

Ashika och de andra i föreningen fick alla affärer att sluta sälja cigaretter.

Läs mer

       

 

 

 

 

 Läs senaste numret av Struten!

Klicka på tidningen för att läsa den!


 
 
   
  Junis är barnens organisation. Vi finns i hela landet och ger möjlighet till roliga och utvecklande fritidsaktiviteter där barnen själva får vara med och bestämma. Verksamheten sker i nykter miljö med engagerade och utbildade ledare.

Junis står på barnens sida. Vi arbetar för att skapa opinion och påverka beslutsfattare – både i Sverige och internationellt – för barns rätt att växa upp i en trygg och nykter miljö. All vår verksamhet vilar på grundsatserna demokrati, solidaritet och nykterhet.


Junis på Facebook  Junis på Twitter  Junis på Instagram 
  Om Junis
Att vara ledare
Junis rapport
Junis shop
Trycksaker
Lediga tjänster

Besöksadress:
Gammelgårdsvägen 38
Telefon: 08 – 672 60 70
Fax: 08 – 672 60 01
E-postadress: info@junis.org

Postadress:
IOGT-NTOs Juniorförbund
Box 12825
112 97 STOCKHOLM