För barnFör ledareOm ossKontaktPressStartsidan
 
 
 
 

Nytt medlemsregister
Junis har bytt medlemsregister till eBas som ägs av Sverok ADMIN. Det är ett medlemsregister som även UNF (Ungdomens nykterhetsförbund) och NSF (Nykterhetsrörelsens scoutförbund) använder. 

Föreningsregisteransvarig
Det är föreningen själv som registrerar nya medlemmar och ledare, samt registrerar betalning av medlemsavgift. Därför behöver varje förening ha en föreningsregisteransvarig. Den ansvariga personen kan till exempel vara en ledare i föreningen, en IOGT-NTO-medlem, en UNF:are eller er Junis-konsulent. Har din förening inte valt en medlemsregisteransvarig? Kontakta medlem@junis.org eller 08-672 60 70. 

Medlemsavgift
Från och med 1 januari 2019 får alla föreningar behålla medlemsavgiften till förbundet på 40 kronor. Om föreningen önskar ta in en ”lokal” medlemsavgift går det bra, men medlemsavgiften kan även vara noll kronor. Samråd med distriktet kring förändringar i medlemsavgiften så er önskade avgift fungerar med distriktets eventuella landstings- eller regionbidrag. 

Utbildning 2019
Distrikt som önskar utbildning i eBas kikar på lämpligt datum och plats dit alla distriktets föreningar kan bjudas in. Mejla sedan till ebas@junis.org och meddela önskad tid och plats. Minst 5 deltagare krävs. Kansliet står för resa och mat för utbildaren. Distriktet står för sina egna kostnader så som lokal, mat/fika och resor för deltagarna. Beroende på gruppens storlek behövs cirka 4-6 timmar. 

eBas hemsida

Varje förening kan ha en egen hemsida, här kan du ladda hem exempel på presentationstext som ni anpassa och använda på er hemsida.

Ladda hem exempeltext.

Inloggning eBas.

LifeSize-support möten
25 april klockan 19.00
21 maj klockan 19.00

Använd LifeSize och ring in till Junis VR 82.

Beställ konto här.

Behöver du hjälp/instruktioner för LifeSize?

Mejla ebas@junis.org eller ring 08-672 60 70. 

Har du frågor?
Mejla ebas@junis.org

Ringa 08-672 60 70

Gå med i Facebook-gruppen

Manual

Ladda ner manual

Checklista föreningsadministratörer

Checklista

Årsmötesprotokollsmall

Protokoll ÅRSMÖTE.doc

Verksamhetsberättelsemall

Verksamhetsberattelse.doc

 

 
 
   
  Junis är barnens organisation. Vi finns i hela landet och ger möjlighet till roliga och utvecklande fritidsaktiviteter där barnen själva får vara med och bestämma. Verksamheten sker i nykter miljö med engagerade och utbildade ledare.

Junis står på barnens sida. Vi arbetar för att skapa opinion och påverka beslutsfattare – både i Sverige och internationellt – för barns rätt att växa upp i en trygg och nykter miljö. All vår verksamhet vilar på grundsatserna demokrati, solidaritet och nykterhet.


Junis på Facebook  Junis på Twitter  Junis på Instagram 
  Om Junis
Att vara ledare
Junis rapport
Junis shop
Trycksaker
Lediga tjänster

Besöksadress:
Gammelgårdsvägen 38
Telefon: 08 – 672 60 70
Fax: 08 – 672 60 01
E-postadress: info@junis.org

Postadress:
IOGT-NTOs Juniorförbund
Box 12825
112 97 STOCKHOLM


Junis Integritetspolicy