För barnFör ledareOm ossKontaktPressStartsidan
 
 
 

Junis-förbundets Synas & Höras-material är perfekt för föreningar och distrikt som behöver hjälp med att ta fram produkter för att synas mer. Ni får hjälp med hur produkten ska se ut och att beställa den hos ett tryckeri så att den enkelt levereras hem till er.  

 

Folder eller inbjudan

Vill ni ha hjälp med att göra en snygg folder, inbjudan eller broschyr? Ni bestämmer innehåll och förser oss med material (text och bild). Vi gör en snygg layout enligt Junis grafiska profil och trycker den i färg. Om så önskas kan trycksaken skickas ut med tidningen Struten. 

Format: A5 eller enligt önskemål
Upplaga: 1000 ex (vid distribution med Struten kan upplagan vara större om distriktet har fler medlemmar)
Antal sidor: 4 sidor (vikt folder), 6 sidor (dragspelsvikt) eller 8 sidor (vikt och häftat). 
Kostnad: 3000 kr Stångflagga

Flagga i tyg som kan hissas i en vanlig flaggstång

Format: 240 cm x 150 cm
Kostnad: 1000 kr 


Strandflagga

Även kallad hajfena. 
Strandflaggan är perfekt att använda utomhus, även när det blåser. Ni väljer motiv och vi gör en snygg flagga som följer Junis grafiska profil. Ett startkit med mast, kryssfot och jordskruv ingår. 

Format: 70 cm x 220 cm
Kostnad: 2000 krSkyltar och affischer 

Det finns skyltar och affischer med Junis logotyp i olika format och i material som är perfekta att använda utomhus. Leverans och priser varierar beroende på format. Kontakta kansliet för mer information.

Exempel: Skylt i kartong 
Format: 80 cm x 29 cm
Kostnad: 60 krKampanjskärm/rollup

En kampanjskärm är ett enkelt sätt att snabbt göra sig synlig. Den är enkel att ta med och ställa upp. Skärmen, som är placerad i en fot, dras lätt upp och fästs på en pinne. Ni väljer motiv och vi gör en snygg skärm som följer Junis grafiska profil. 

Format: 85 cm x 220 cm
Kostnad: 2000 kr


Ladda ner foldern 
och läs mer om erbjudandet! 

 

Beställ! 

För att beställa, kontakta
Christina Lindén på Junis kansli
telefon 08-672 60 76 eller mail
christinajunis.org

Vi beställning av bilaga i Struten, kontakta Strutens redaktör
Pontus Landström
0733-72 62 52
strutenjunis.org 

 

Tänk på att

Om ni vill utnyttja något erbjudande är det bra att vara ute i god tid. Bilagor till Struten är beroende av manusstopp och trycktider, medan en kampanjskärm inte alls tar lika lång tid.

Finns övriga önskemål är ni välkomna att höra av er så kommer vi överens om hur vi ska lägga upp arbetet. Tänk på att ni själva bestämmer innehållet. Vi står alltså inte för produktion av texter, men hjälper gärna till med redigeringen. 
Om ni inte har högupplösta bra bilder själva kan vi erbjuda bilder från vårt bildarkiv.  

 
 
   
  Junis är barnens organisation. Vi finns i hela landet och ger möjlighet till roliga och utvecklande fritidsaktiviteter där barnen själva får vara med och bestämma. Verksamheten sker i nykter miljö med engagerade och utbildade ledare.

Junis står på barnens sida. Vi arbetar för att skapa opinion och påverka beslutsfattare – både i Sverige och internationellt – för barns rätt att växa upp i en trygg och nykter miljö. All vår verksamhet vilar på grundsatserna demokrati, solidaritet och nykterhet.


Junis på Facebook  Junis på Twitter  Junis på Instagram 
  Om Junis
Att vara ledare
Junis rapport
Junis shop
Trycksaker
Lediga tjänster

Besöksadress:
Gammelgårdsvägen 38
Telefon: 08 – 672 60 70
Fax: 08 – 672 60 01
E-postadress: info@junis.org

Postadress:
IOGT-NTOs Juniorförbund
Box 12825
112 97 STOCKHOLM