För barnFör ledareOm ossKontaktPressStartsidan
 
 
 
Gör positiv skillnad för barnen!
Barnorganisationen Junis söker två utvecklingskonsulenter 
 

Vi söker dig som uppskattar mötet med nya människor i alla åldrar. Du brinner för barns rättigheter och vill bidra till fler nyktra miljöer där barn kan utvecklas och ha roligt tillsammans med trygga ledare.
Du är en flexibel organisatör som tycker det är det är roligt att leda andra och att se människor utvecklas. Du trivs med att arbeta både självständigt och i team. I din tjänst är du placerad på din hemort och arbetar i ditt eget och närliggande distrikt. Till stöd har du din arbetsledare och dina kollegor som arbetar utspritt över landet. Arbetet är omväxlande, roligt och med goda möjligheter att själv påverka din arbetstid och delar av dina arbetsuppgifter. Du är öppen, lösningsfokuserad och antar utmaningar med en positiv attityd. I din tjänst blir du Junis ansikte utåt, både inom organisationen och till allmänheten.

Junis är just nu i en utvecklingsfas med sikte på att nå och stödja ännu fler barn. Du har en central roll i satsningen, där du – tillsammans med dina kollegor – rekryterar nya förebilder som vill bli en del av vår verksamhet. Du utbildar och hjälper nya barngruppsledare igång med verksamheten. 
Du är duktig på att uttrycka dig i tal och skrift och du har erfarenhet av att arbeta i Office-programmen. Vi söker dig som har gymnasieutbildning, högskoleutbildning kan vara intressant och meriterande beroende på innehåll. I ditt arbete möter du ideellt engagerade och det är meriterande om du har erfarenhet från ideella organisationer eller idéburen sektor. 
För en av våra tjänster är det meriterande om du har praktiska eller teoretiska kunskaper kring integrationsarbete t.ex. genom yrkesarbete, ideellt engagemang eller högre studier. 

Tjänsterna är tillsvidareanställningar som inleds med 6 månaders provanställningar. Placeringsort enligt överenskommelse. Ange önskad ort i din ansökan. Tillträde mitten av augusti. 

För att arbeta hos oss behöver du vid anställningens start vara medlem i någon av IOGT NTO-rörelsens förbund och dela våra värderingar. Tjänsten innebär resande, både inom dina områden och inom Sverige, samt arbete på kvällar och helger. Du behöver ha körkort och tillgång till bil. 
Kollektivavtal finns mellan Unionen och Arbetsgivaralliansen. Facklig företrädare är Johan Rapakko, telefon 070-190 84 54. 

Vi välkomnar din ansökan
Du är välkommen med din ansökan i form av personligt brev, CV och löneanspråk senast den 13 juni 2018 till utvecklingskonsulent@junis.org.
Märk din ansökan ”Utvecklingskonsulent”. Intervjuer sker under vecka 25.

Har du frågor kontakta Ola Söderqvist, ola@junis.org, telefon 070-190 84 52.

Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden från bemannings- och rekryteringsaktörer.

 
   
  Junis är barnens organisation. Vi finns i hela landet och ger möjlighet till roliga och utvecklande fritidsaktiviteter där barnen själva får vara med och bestämma. Verksamheten sker i nykter miljö med engagerade och utbildade ledare.

Junis står på barnens sida. Vi arbetar för att skapa opinion och påverka beslutsfattare – både i Sverige och internationellt – för barns rätt att växa upp i en trygg och nykter miljö. All vår verksamhet vilar på grundsatserna demokrati, solidaritet och nykterhet.


Junis på Facebook  Junis på Twitter  Junis på Instagram 
  Om Junis
Att vara ledare
Junis rapport
Junis shop
Trycksaker
Lediga tjänster

Besöksadress:
Gammelgårdsvägen 38
Telefon: 08 – 672 60 70
Fax: 08 – 672 60 01
E-postadress: info@junis.org

Postadress:
IOGT-NTOs Juniorförbund
Box 12825
112 97 STOCKHOLM