För barnFör ledareOm ossKontaktPressStartsidan
 
 
 

Gör positiv skillnad för barnen! 

Junis söker en utvecklingskonsulent i Dalarna och Värmland.
 

Vi söker dig som uppskattar mötet med nya människor i alla åldrar. Du brinner för barns rättigheter och vill bidra till fler nyktra miljöer där barn kan utvecklas och ha roligt tillsammans med trygga ledare.

Du är en flexibel organisatör som tycker det är det är roligt att leda andra och att se människor utvecklas. Du arbetar både självständigt och i team. Dina kollegor arbetar utspritt över landet och ni jobbar tillsammans utifrån den plan som bestämts ihop med din arbetsledare. Arbetet är omväxlande, roligt och med goda möjligheter att själv påverka din tid och delar av dina arbetsuppgifter. 

Som utvecklingskonsulent i Junis rekryterar du nya förebilder som vill bli en del av vår verksamhet. Du utbildar och hjälper nya barngruppsledare igång med verksamheten. I ditt arbete möter du ideellt engagerade och vi ser gärna att du har erfarenhet från ideella organisationer eller idéburen sektor. Du är duktig på att uttrycka dig i tal och skrift och du har erfarenhet av att arbeta i Office-programmen. 

För att arbeta hos oss behöver du vid anställningens start vara medlem i någon av IOGT NTO-rörelsens förbund och dela våra värderingar. Tjänsten innebär resande, både inom dina områden och inom Sverige, samt arbete på kvällar och helger. Du har körkort och tillgång till bil.

Tjänsten inleds med sex månaders provanställning. Kollektivavtal finns mellan Unionen och Arbetsgivaralliansen. Tillträde och placeringsort enligt överenskommelse men vi ser gärna att du kan börja din anställning i samband med årsskiftet. Intervjuer sker under vecka 50. 

Du är välkommen med din ansökan senast den 1 december till utvecklingskonsulent@junis.org. Märk din ansökan ”Dalarna/Värmland”.

Har du frågor kontakta Janna Nordell, janna@junis.org, telefon 0733-72 62 79.

Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden från bemannings- och rekryteringsaktörer.

Junis är barnens organisation. Vi finns i hela landet och ger möjlighet till roliga och utvecklande fritidsaktiviteter där barnen själva får vara med och bestämma. Vi arbetar för att skapa opinion och påverka beslutsfattare för barns rätt att växa upp i en trygg och nykter miljö. All vår verksamhet utgår från grundsatserna demokrati, solidaritet och nykterhet.  

 
 
   
  Junis är barnens organisation. Vi finns i hela landet och ger möjlighet till roliga och utvecklande fritidsaktiviteter där barnen själva får vara med och bestämma. Verksamheten sker i nykter miljö med engagerade och utbildade ledare.

Junis står på barnens sida. Vi arbetar för att skapa opinion och påverka beslutsfattare – både i Sverige och internationellt – för barns rätt att växa upp i en trygg och nykter miljö. All vår verksamhet vilar på grundsatserna demokrati, solidaritet och nykterhet.


Junis på Facebook  Junis på Twitter  Junis på Instagram 
  Om Junis
Att vara ledare
Junis rapport
Junis shop
Trycksaker
Lediga tjänster

Besöksadress:
Gammelgårdsvägen 38
Telefon: 08 – 672 60 70
Fax: 08 – 672 60 01
E-postadress: info@junis.org

Postadress:
IOGT-NTOs Juniorförbund
Box 12825
112 97 STOCKHOLM